top of page

Često postavljana pitanja

Što trebam ponjeti na masažu?

Ne trebate nositi ručnik, ulje ni ništa slično, sve imamo u salonu. Ako imate neko posebno ulje/kremu/mast kojom želite da Vas masiramo ili Vam kasnije namažemo, slobodno ponesite sa sobom. 

Ako imate nalaze, slike ili bilo što drugo vezano za Vaše probleme, ponesite ih sa sobom.

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

Koju masažu odabrati?

Na našoj stranici pod rubrikom "vrste masaža" detaljno su opisane sve masaže koje nudimo tako da možete o svakoj masaži ukratko pročitati i odlučiti koja Vama najviše treba.

Naravno, ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se javite na broj 0989227989 i pomoći ćemo Vam odabrati masažu koja Vama treba.

masaža zagreb ljekoviti dodir medicinska masaža prisavlje boćarski dom

Što sve moram skinuti od odjeće?

U našem salonu je praksa da se klijenti kod masaže cijelog tijela skidaju u donje rublje, a kod parcijalne masaže do grudnjaka, odnosno gaćica ako radimo noge. Sve ovisi o tome kako se Vi najugodnije osjećate. Većina žena ne voli ležati na grudnjaku jer im se urezuje i ne mogu se opustiti, tako da skidaju i njega. Nama je bitno da se Vi osjećate ugodno i opušteno.

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

Što ako mi je neugodno skinuti se u donje rublje?

Imajte na umu da u našem salonu radi profesionalno osoblje. Nitko Vas neće gledati ili osuđivati Vaše tijelo. Tokom godina vidjeli smo sve tipove tijela, celulita, dlaka i sličnog. Nema potrebe da se zamarate jeste li obrijali noge ili imate li kilu viška jer naše osoblje to neće primjetiti. Nas zanimaju Vaši mišići na kojima radimo.

Tokom masaže dijelovi tijela koji se trenutno ne masiraju pokriveni su ručnikom tako da nema brige da ćete sat vremena ležati polugoli i izloženi. 

opustite se i uživajte u masaži!

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

Što moram napomenuti prilikom prve masaže?

Prije nego dođete na masažu razmislite kakve simptome i probleme imate. čak i ako Vam se čini da su nepovezani ili "glupi", zapamtite ih (ili zapišite). Glavobolje, vrtoglavice, trnci, probadanje u prsima i slično čine se kao niz nepovezanih problema, ali nama su bitni.

Obavezno nam napomenite ako ste imali nekakve ozljede, operacije ili slično.

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

Zašto me ispitujete osobna pitanja?

Pitanja tipa čime se bavite, imate li malu djecu, jeste li trenutno pod stresom i slična, mogu se činiti kao vrlo osobna pitanja, no nama upravo ona pomažu da dođemo do uzroka Vašeg problema. 

Vrsta posla nam otkriva sa kojim dijelovima tijela vjerojatno imate najviše problema. Imate li bebu velika je vjerojatnost da ćete imati problema zbog konstantnog nošenja djeteta i slično. 

Ako ne želite odgovoriti na neko od pitanja, slobodno nam recite.  

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

Hoće li masaža boljeti?

Kvalitetna masaža mora malo boljeti. Ali nema panike! To nije jaka ili nepodnošljiva bol, više kao lagana neugoda (koja je većini ljudi ugodna).

Gledajte to ovako, došli ste jer Vas već boli i imate problema, tako da je u usporedbi sa Vašom dosadašnjom boli "bol" masaže zanemariva. Uvijek napominjemo da komunicirate s nama tokom masaže, recite nam ako Vas nešto boli, ako Vam odgovara jači ili slabiji pritisak, ako Vam je hladno, vruće ili bilo što drugo. Svako tijelo je drugačije i tako i reagira. Mi se svakom klijentu osobno prilagođavamo, zato nam je bitno da komunicirate s nama i da se osjećate ugodno.

Nemojte se sramiti reći ako Vam nešto ne odgovara, mi smo tu zbog Vas. 

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

Kako ću se osjećati nakon masaže?

Nakon masaže osjećat ćete se lakše, odmornije, malo "ošamućeno" (kao da ste se tek probudili) i što je najbitnije - bolje. Nakon prve masaže (ili ako se dugo niste masirali) vrlo vjerojatno osjetit ćete laganu upalu mišića (što je normalno). Upala se javlja jer masažom dopiremo do mišića koje u svakodnevnom životu ne koristite toliko. Masaža je u neku ruku pasivno vježbanje, pa kao i nakon dobrog treninga, upala je moguća. Što više trenirate, odnosno masirate se, to se više mišići navikavaju i jačaju, a vjerojatnost upale je sve manja.

 

Masaža Zagreb Ljekoviti dodir Prisavlje Boćarski dom

bottom of page